Select Page
Dvostruki život

Dvostruki život

“Svi vjerojatno misle da se tako nešto njima ne može dogoditi, čak da to samo gledamo na televiziji, u lošim filmovima i serijama. Ali ja sam dokaz da ono čemu se jednog dana čudite, već drugi dan možete sami proživljavati.” kaže 33. godišnja Branka iz Osijeka koja nije ni slutila da ljudi u stvarnom životu žive dvostruke živote i tako spretno igraju dvije uloge odjednom, a pogotovo da bi njezin suprug mogao biti jedan od njih. “Moji je brak počeo kao većina drugih rekla bih, zaljubili smo se, živjeli zajedno nekoliko mjeseci i odlučili se oženiti. Oboje smo slobodoumne osobe, volimo isprobavati nove stvari i putovati pa me malo začudilo kad je on rekao da bi odmah htio dijete, pogotovo jer je star koliko i ja te smo oboje imali vremena na pretek. No ipak smo na kraju, više na njegovo inzistiranje ali danas na moju golemu sreću, nakon samo godinu dana dobili smo Enu” priča Branka kojoj je u suprugovom ponašanju bilo čudno samo što je ponekad dolazio s posla iz Njemačke dan ili dva kasnije nego bi se dogovorili. “Sad kad promislim, nije ni to bilo tako čudno jer je moj suprug u Njemačkoj imao takav posao i funkciju na kojoj su ga mogli u zadnji tren ostaviti par dana dulje dok ga netko ne zamijeni.” Branka nije slutila ništa dok joj jednog dana nije došlo pismo od njegove – druge žene. Kasnije je saznala kako se udala samo nekoliko mjeseci nakon njegovog prvog sklapanja braka u Njemačkoj. I iako se taj brak poništio, nakon pisma su joj bila jasna i njegova kašnjenja ali i tolika žudnja za potomstvom koja je započela baš kada je prva supruga ustvrdila kako ne može imati djece. “Zahvalila bih gospođi koja se bavila mojim problemom od samog početka i koja mi je prva rekla o čemu se radi, još dok sam ja mislila da se tako nešto ne može događati meni».

Zahvaljujući ovakvim pozitivnim pismima i zadovoljnim ljudima koji su promijenili život iz korijena, naš se Tarot centar „Svijetla budućnost“ polako širio, a danas okuplja najbolje stručnjake iz područja ezoterije koji su vam dostupni svakog dana od 0 do 24 sata – istaknuli su iz Centra u koji redovito stižu pozitivne reakcije ljudima kojima smo uspjeli pomoći.

Danas Branka sa svojom kćerkom Enom živi kod roditelja, razvod je još u tijeku ali ona, ponajviše zbog svog veselog karaktera, nije izgubila vjeru u ljude ni u ljubav. “Zbog podrške koju sam dobila iz Centra sam ostala normalna” šali se mlada Osječanka i dodaje kako se veseli kavi sa suprugovom drugom ženom da malo popričaju o njegovim brojnim vrlinama i dodaje kako joj je naša savjetnica kroz pakao koji je s njoj proživljavala postala prijateljica i podrška za cijeli život.