Jedan me poziv spasio od doživotne nesreće!

Jedan me poziv spasio od doživotne nesreće!

Često se ističe vrijednost ženskog instinkta a ja sam vođena istim, sebi osvijestila da je moj brak samo kula od karata u koju je bilo dovoljno puhnuti da se uruši. Počeo je kao bajka i sada vidim koliko je jak bio dojam koji smo bivši suprug i ja ostavljali na van – dojam neuništivog para, dvoje ljudi koji se toliko vole da im nitko ništa ne može! Nitko ni u snu ne bi pomislio da će našu bajku okončati upravo on; i to na tako okrutan način… Kao nitko, ni ja nisam sumnjala da je naša sreća stvarna i nikada ne bih testirala njegovu vjernost da mi se dokazi nisu zaredali – na ekranu. Jedan njegov propust; gdje se zaboravio odjaviti s maila koji sam i ja povremeno koristila; je bio uvod u naš kraj. Kako se emotivno nisam znala nositi s porukama koje sam pronašla i koje su me ponizile kao ženu (a bile su upućene djevojci koja mu po godinama doslovno može biti kći), povjerila sam se prijateljici. Još sam se potajno nadala da će ga opravdati. Umjesto toga dobila sam broj telefona i riječi “Meni je pomogla, vjeruj mi…” Pomalo skeptično sam okrenula broj tarot centra Svijetla budućnost. Gospođa s druge strane je predvidjela svaki njegov idući korak, upozorila me na sve prošle prevare za koje nisam znala i pomogla mi da se suočim s tim da muškarac kojeg sam zavoljela zapravo ne postoji. Ona mi je, u tim razgovorima bila majka, prijateljica i psihoterapeut koji je još k tome znao predvidjeti svaki njegov idući korak! Da je nije bilo, ja bih još bila žrtva a danas sam moralni i životni pobjednik. Njegov je odlazak otvorio vrata sretnim događajima kojima s njim nikada ne bih proživjela!

Danijela, Zagreb

Jeste li stvarno vjerovali da ste “savršen par”?

Jesam. Inače se, kao neizlječivi romantik, ne bih ni udavala. Mislila sam stvarno da smo srodne duše.

Zašto ste onda posumnjali u njegovu vjernost?

Baš u tome i jest stvar, nisam! Da mi se ‘dokazi’ njegove nevjere nisu doslovno ukazali, nikada ne bih posumnjala u njega. On nije ostavljao dojam nekog tko je u stanju lagati i varati. Dapače, u svakom bi se trenu zaklela da me je obožavao!

Kako ste uopće došli do broja savjetnice?

Prijateljice mi je dala direktan broj 064/500-000 (Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min) na koji se uvijek može dobiti nekog stručnog, kao i dobronamjeran savjet za svega xy, xy kn/min. Kasnije sam vidjela da se broj može vidjeti i u reklamama, na internetu i sl. I ne treba vam biti žao lipe jer vas svaka sekunda razgovora može usmjeriti na pravi put!

Kažete da vas je tek gospođa iz Centra uvjerila kako oprost nije dobra opcija. Zažalite li ipak ponekad?

Nikako. Danas zahvaljujući njoj znam da me on nikada ne bi prestao varati, da bih bila zatvorena u kući laži i da mi se neke prilike s njim nikada ne bi ukazale.

Jeste li danas sretni?

Zaista jesam. Trebao mi je netko otvoriti oči i, koliko god bolno bilo tada, taj rez je trebalo obaviti. Kao skidanje flastera. A nakon toga je moj život dobio smisao. I sada znam kom ću se obratiti u slučaju da ikada opet budem na raskršću, zbunjena ili nesigurna!