kredit

Kredit

Kažu da prijateljstvo i novac ne treba miješati, ali to valjda shvatiš kad je već prekasno. Znamo se od malena i do prije par godina stavio bih ruku u vatru zbog njega. Tražio je da mu budem jamac za kredit. S vremenom me je počeo izbjegavati, a rate za kredit počele su stizati na moju adresu. Čuo sam da svaki dan visi u kafiću i moj teško stečeni novac troši na alkohol. Nisam mogao vjerovati kako me je izdao, to me je boljelo više od izgubljenog novca. Nisam više vidio izlaz iz te situacije, osobito kad su me počeli pritiskati dugovi. Tek sam tada čuo da je na isti način prevario već nekoliko ljudi. Više nisam znao što bih, a onda sam pomoć zatražio kod tarot majstora – podijelio je s nama 35. godišnji Ante. Naletio sam na pravog stručnjaka koji mi je pomogao da razriješim financijsku situaciju i savjetovao mi je kako uspješno prodati staru nekretninu koja mi je godinama bila samo teret.

Ovo je samo jedna od sretnih priča koje nam svakodnevno stižu u naš Tarot centar „Svijetla budućnost“. Okupljamo najbolje stručnjake iz područja tarota, numerologije, skidanja uroka, gatanja iz kave i kugle, viska i tumačenja snova. Naš Vam tim stoji na raspolaganju od 0 do 24 sata.

Nisam vjerovao u moć tarota, ali naletio sam na tarot majstora koji je specijaliziran za numerologiju. Danas, skoro dvije godine kasnije, izvukao sam se iz dugova i riješio prijatelje koji mi to na kraju krajeva nije ni bio. Situacija se konačno okrenula u mom smjeru, a sve zato što sam odlučio otvoriti um i prihvatiti nove stvari. Moj mi je tarot majstor postao životni savjetnik s kojim mogu podijeliti svoje najdublje brige i probleme, a on uvijek ima spreman odgovor za mene – napomenuo nam je Ante koji na situaciju u kojoj se našao gleda kao na još samo jednu životnu lekciju.