Select Page
Ljubav i ljubomora

Ljubav i ljubomora

“Zbog vas danas znam da je ljubomora u normalnoj dozi dokaz ljubavi, ali i koliko opasna može biti kad pređe u opsesiju” napisao nam je Dario, 26. godišnji Zagrepčanin koji nam se javio za pomoć prije pola godine. “Djevojku sam upoznao slučajno, a bila je to ljubav na prvi pogled. Njoj su bile su joj tek 22. godine, prave godine za izlazak i provod. Ja sam pak bio ljubomoran na svakog tko bi ju pogledao, svakog s kim se dopisivala, prijatelje s kojima je izlazila, ukratko, želio sam je samo za sebe. Osjećajući kako će me to na kraju izludjeti, nazvao sam Tarot centar “Svijetla budućnost” za koji sam čuo od prijatelja.

Sjećam se straha kad me gospođa s druge strane žice pitala za datume rođenja – pomislio sam gotovo je, evo sad će reći da nismo jedno za drugo. Ukratko, ludio sam, a Tarot majstorica je to i prepoznala i smirila me rekavši da ne vidi razlog da prekinemo, ali me i opomenula da se malo pustim jer je moja djevojka ‘tip koji ne vara kada se zaljubi’. Nekako mi je ulijevala povjerenje, njezine su riječi ostavile dubok trag i ja sam se počeo vidno mijenjati.

Danas smo zajedno, svatko ima svoju zdravu dozu slobode, a ja joj vjerujem baš kao i ona meni. Recimo da sam iz tih par razgovora sa savjetnicom Centra naučio normalno reagirati, shvatio kako se ponašati da oboje budemo sretni, ali i da je bolesna ljubomora poput karcinoma koji lagano uništava i najjače ljubavi. Nazovite i Vi i oživite svoju vezu, nemate što izgubiti, a ja nikada nisam bio sretniji!” zaključuje Dario.