Ljubav u poznim godinama

Ljubav u poznim godinama

Kad sam izgubila muža nakon kratke i teške bolesti, mislila sam da je s njim i moj život završio. Zapravo činilo mi se da je jedan dio i mene umro s njim – kazala nam je 59. godišnja Dragica iz Karlovca. Prijateljice su mi govorile da sam još u dobrim godinama i da mogu pronaći nekoga. Do starosti mi je ostalo još puno godina, a nikako ih nisam htjela proživjeti sama. Međutim, svejedno sam mislila da ne zaslužujem drugu šansu za ljubav. Pala sam u depresiju i nisam više htjela ni s kim razgovarati. Čak ni sa svojom djecom. Oni ionako ne bi to razumjeli – mislila sam. Jedna prijateljica nije htjela odustati od mene i gurnula mi je u ruke papirić na kojem je bio broj tarot centra Svijetla budućnost. Prvo sam se dvoumila, ali onda sam nazvala i nikada nisam požalila.

Tarot majstorica iz centra pomogla mi je da prebrodim teško razdoblje i dopustim sebi da ljubav ponovno uđe u moj život. A ušla je nenadano, iako me tarot majstorica upozoravala da ću upoznati šarmantnog muškaraca s kojim ću se ponovo osjećati mlado. I stvarno sam ga našla. Danas uživamo zajedno i živimo život punim plućima. Moja ga djeca poštuju i to mi znači više od svega. Kad se samo sjetim da sam mislila kako me ona neće razumjeti, postane mi smiješno.

Da onda nisam nazvala tarot centar Svijetla budućnost, nisam sigurna da me moje crne misli ne bi u potpunosti uništile. Nazovite i uvjerite se sami. Ako su meni pomogli, sigurno će pronaći neko rješenja za vas. Važno je imati otvoren um i nazvati – zaključila je Karlovčanka Dragica.