Moj sin u paklu droge

Moj sin u paklu droge

Moj sin Marko je uvijek bio drugačiji, povučeniji od nas i od svoje starije sestre, ali je iz njega ipak izbijala dobrota i neobična toplina  – ispričala je 54. godišnja majka Majda. Kad je tek ušao u adolescentsku dob, vidjela sam da nešto s njim nije u redu, ali sam smatrala da je jednostavno povučeniji, da ga možda muče cure, a i on bi mi svako toliko sam, ničim izazvan, rekao «bit ću ja dobro mama.»  – nastavlja Majda koja se, u Markovoj 17. godini obratila našem Tarot centru.

«I iako sam do njegove 17. godine već bila sigurna da nešto krije, suprug me uvjeravao da će i on doći k sebi te da je to samo pubertet. Svoje sam sumnje potvrdila kad sam u kupaonici pronašla Marka kako sjedi na kadi bijel kao zid pognute glave i ne odgovara na moje vapaje, a ispred nogu mu leži upotrebljena šprica. Od toga smo dana probali sve i danas, tri pune godine kasnije, mogu reći da su jedna dobra duša i stručna osoba iz tima Svijetla budućnost, te sam Bog zaslužni što je moj sin s nama, živ i zdrav. Marko se drogirati počeo već s 14 godina ali to su bili ‘eksperimenti’ s travom koje su manje više svi dečki iz škole prošli.

No, za njega i još dvojicu tu priča nije stala pa su nastavili sa sve težim drogama dok konačno nisu došli do dna s heroinom. Sve vrijeme sam se mogla zavaravati samo zato što smo imali dovoljno novaca (a i Markovi su prijatelji bili iz imućnijih zagrebačkih obitelji), pa nam djeca nisu okolo krala.» nastavlja Majda priču iz horor filma svakog roditelja, zahvalna našoj stručnjakinji što je preko nje Marku pomogla da se riješi svojih demona. «Sve što je ona meni govorila vodilo me do današnjega dana, a mog sina do ozdravljenja – i kada doktori više nisu znali šo bi pa su ga htjeli svrstati među brojne «otpisane», Vaš mi je Centar pomogao savjetima kojim stručnjacima da se obratim te, najvažnije, iscjeljenjem raznim metodama koje samo iskusni znaju iskoristiti pravilno i u ovako bitnu svrhu – da nekome vrate život! Hvala vam na tome.»