Prijateljica mi je htjela uništiti sreću

Prijateljica mi je htjela uništiti sreću

Upoznala sam svog budućeg supruga i na činilo se kako mi ništa ne može pokvariti moju sreću. Imala sama sve, obitelj i ljubav, a život me blagoslovio dobrim prijateljicama. Ili sam barem tako mislila – započinje svoju priču Jasmina iz Zagreba. Napokon sam i ja nekoga upoznala, ali činilo mi se da se moja najbolja prijateljica nimalo ne veseli zbog mene. Počela mi je govoriti da je mog budućeg muža vidjela s nekom drugom, pa je tvrdila da joj se nabacivao… – prisjeća se 32. godišnjakinja iz Zagreba. Ja kako sam naivna bila, povjerovala sam njoj, a ne svojoj ljubavi. Bila sam očajna i nisam vidjela izlaza iz ove situacije, sve dok mi majka nije preporučila da nazovem centar Svijetla budućnost. Tamo me dočekao ugodan glas tarot majstorice koja mi je otvorila oči. Ona mi je pokazala da mi prijateljica nema dobre namjere već da mi namjerno sabotira vezu. Bila sam šokirana i nisam mogla vjerovati da bi mi to učinila osoba koju sam poznavala cijeli život.

Nakon tog razgovora s tarot majstoricom odlučila sam prijateljicu suočiti sa svojim tvrdnjama. Nažalost, nije ih mogla poreći. Ona jednostavno nije mogla podnijeti činjenicu da sam i ja pronašla svoju sreću, samo zato što ona više nije bila sretna u svom braku.

Ne znam što bi bilo da nisam nazvala centar Svijetla budućnost – priznaje Jasmina. Možda nikad ne bih bila s ljubavi svoga života i stvorila obitelj koja je danas moje utočište. Bez pomoći tarot majstorice i dalje bih vjerovala pogrešnoj osobi. Nazovite i vi tarot centar Svijetla budućnost i nemojte stvari prepustiti slučaju. Možda već jedan poziv promijeni vaš život najbolje.