Pronađen izgubljeni sin

Pronađen izgubljeni sin

Imala sam samo 16 godina kada sam ostala trudna. Kako živim u manjem gradu, moja obitelj nije mogla podnijeti sramotu da rodim dijete izvan braka, pa su me natjerali da ga se odreknem. Morala sam dati tek rođenog sina na posvajanje – istaknula je 45. godišnja Nada koja nikad nije prestala čeznuti za svojim djetetom. Kada sam ga počela tražiti, kucala sam na sva moguća vrata, ali nitko mi nije mogao pomoći. Onda sam se obratila tarot majstorici koja se specijalizirala za tumačenje snova i vidovitost. Moram priznati, da se nisam baš nadala da će to uroditi plodom, ali prevarila sam se. Iako sam prvo bila skeptična, otvorila sam svoj um prema novim tehnikama i tarot majstorica pomogla mi je da se prisjetim ključnih detalja koji su mi pomogla da pronađem svoje dijete. Vratila sam svog sina kojeg su odlično prihvatili i moj suprug koji mi je bio potpora tijekom ove potrage kao i moja djeca.

Ovakve pozitivne ljudske priče tjeraju nas da se još više trudimo, radimo najbolje što možemo i okupljamo samo najrenomiranije stručnjake iz svijeta ezoterije koji su vam uvijek na usluzi – napomenuli su iz Tarot centra „Svijetla budućnost“. Naš Vam tim stoji na usluzi od 0 do 24 sata.

Srećom, naletjela sam na odličnu tarot majstoricu koja je točno znala što mi treba. Ono je postala moja osoba od povjerenja kojoj sam se mogla obratiti u bilo koje doba dana ili noći. Bila je tu za mene, pomagala mi, slušala me i gurala me u pravom smjeru. Bez nje danas ne bi imala svog sina kraj sebe. Danas sam sretna i ispunjena žena, koja konačno osjeća da joj je srce puno i ima sve što joj je nedostajalo – napomenula je Nada, koja se i danas, gotovo dvije godine nakon što je našla svog sina, čuje sa svojom tarot majstoricom. Ona joj je, kako sama priznaje, postala jedna od najvažnijih osoba u njezinom životu.