Select Page
Putem ka savršenstvu skoro do smrti

Putem ka savršenstvu skoro do smrti

Od malena sam bila iskompleksirana svojim izgledom iako nitko nije shvaćao zašto. Svi su mi govorili kako sam slatka dok sam još bila djevojčica, a kasnije i kako sam lijepa. Kad se danas, u rijetkim trenutcima uspijem odmaknuti od svoje narušene slike o sebi, vidim da sam i bila lijepa. No, kako su godine prolazile ja sam na sebi samo vidjela sve više mana koje treba kirurški ispraviti, povjerila nam se Petra s Paga. Ipak, korekcije kod kirurga koštaju a kako su moji apetiti bili sve veći, morala sam zaraditi sve više novca. Imala sam posao s kojim sam mogla raditi i honorarno, ali gotovo nikad nije bilo dovoljno.

Čak ni kada sam upoznala muškarca kojem sam bila savršena, i koji je meni bio savršen, moja opsesija nije prestajala i na kraju sam ga tako otjerala. Mislim da je presudan bio trenutak kad sam, po treći put odlučila povećati usne, i kad mi je rekao da nikada neću biti sretna koliko god toga na sebi napravim. Tada sam odlučila potražiti pomoć jer je moj život stajao zbog izgleda – «udat ću se kad ovo bude savršeno, sigurno ću naći bolji posao kad ovo bude savršeno, kad napravim ovo mogu uzeti pauzu za dijete… « Počela sam živjeti u paklu u kojem me samo pratila slika mog nesavršenog tijela koje sam mrzila – uvijek je trebalo postati savršeno sa svakom novom operacijom. Iako nisam previše vjerovala u moć tarota, prijateljica mi je preporučila jednu gospođu iz Centra Svijetla budućnost.

Dugo smo razgovarale u više navrata i od prve je pogodila sve moje nesigurnosti i našla im uzrok, što sama ni uz ničiju pomoć prije nikada nisam uspjela. A kad sam počela rješavati uzroke, problemi i nedostatci su sami nestajali. Danas mogu odgovorno reći da toj gospođi dugujem život jer bih ili umrla na operacijskom stolu ili bi me na neki način «ubili» dugovi. Tek mi je 28 godina i još planiram obitelj, a srećom sam usprkos svim operacijama očuvala zdravlje. Sada pokušavam vratiti svoj stari, prirodni izgled. Koliko je to moguće. Želja mi je otvoreno pričati mladim djevojkama o zamkama i moći estetske kirurgije i reklama na naslovnicima ženskih časopisa, moći dobrog marketinga, ali i još jačoj moći tarota!