Saznao sam za njezinu prevaru na...

Saznao sam za njezinu prevaru na…

Danas se dogodilo meni, sutra može i vama!

Napokon sam pronašao ženu s kojom sam se mogao zamisliti. Ponekad me, istina, izluđivalo kako ju drugi muškarci gutaju pogledom čak i dok sa mnom hoda ulicom, ali mi je uglavnom imponiralo što su mi i prijatelji stalno govorili kakav sam sretnik. Čak sam pomalo i uživao kad bih uhvatio njihove čeznutljive poglede na koje je ona odgovarala nevinošću djeteta – kao da nije ni svjesna koliko je lijepa i izazovna. Facebook je bio i moja i njena svakodnevica, na kraju krajeva, bio je to virtualni svijet u kom smo se i upoznali. Naša je zajednička budućnost izgledala savršeno. Sve do tog dana kada sam upalio računalo da vidim statuse prijatelja a našao njezin «status» u kom ona potanko opisuje prošlu noć sa «usputnim, ali dobrim seksom» s nepoznatim tipom, nakon čega se vratila doma. Meni. I dok čitam što joj je stranac radio prije svega nekoliko sati, ona spava pokraj mene. Kasnije sam shvatio da je moja «jadna» djevojka htjela poslati poruku prijateljici, ali je greškom svoj usputni seks postavila na Zid, mjesto vidljivo svima na društvenoj mreži. Pogrešan klik i njezina intima (koje bih možda i ja ostao pošteđen) je postala vidljiva SVIM našim prijateljima, njihovim prijateljima, prijateljima njihovih prijatelja, itd. Iako nisam vjerovao u tarot majstore, vidio sam oglas za broj 064 500 500 (Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min) nazvao u potrazi za odgovorom što dalje. Kako su me savjetovali u Centru, razišli smo se znajući da je pogriješila, da se volimo ali da sada ne možemo dalje.

Hoće li ona jednog dana povratiti moje povjerenje i sa mnom nastaviti gdje je stala prije te grozne (i javne!) prevare, vrijeme će pokazati. Meni je u međuvremenu Tarot majstor s kojim sam razgovarao u nekoliko navrata nakon «incidenta» uštedio mnogo neprospavanih noći. On se, kao i ja mogao zakleti da me ona voli i da je svjesna svoje pogreške. Bilo da joj oprostim ili ne, miran sam jer sam napravio sve što sam mogao. Tarot majstor mi je u tom, vjerojatno najgorem periodu u životu, bio prijatelj, svećenik, ali i netko tko mi je pomogao da budem «veći čovjek», da krenem dalje bez mržnje i zamjerki.

Davor, Velika Gorica

Djevojku ste upoznali na društvenoj mreži?

Da. Nakon tjedana dopisivanja smo se našli i shvatili da se uživo razumijemo dobro kao i iza svojih ekrana.

Jeste li pomislili da vas vara i kako to da je to «objavila svima»?

O prevari nisam razmišljao iako sam se nekoliko puta pitao što ta ljepotica vidi u meni, prosječnom dečku. To je doista bio prvi i jedini put da me prevarila i eto, njenom nepažnjom i jednim krivim gumbom je naš problem postao javna stvar.

Kako to da ste odlučili nazvati broj 064 500 500 (Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min) i savjetovati se s Tarot stručnjacima?

Kako su o našoj vezi najednom SVI imali mišljenje, dobivao sam hrpu savjeta što napraviti. Priznajem da mi se, bez obzira koliko je grozan njezin čin bio, zamjerio način na koji su je neki opisivali – ipak je to bila žena koju volim. Tarot u koji do tada nisam vjerovao mi je potvrdio da je ta noć i za nju bila najveća pogreška i da joj je zbilja žao.

Hoćete li joj oprostiti i biste li opet zvali u Centar kad se nađete pred nekom teškom životnom odlukom?

Vrijeme će pokazati volimo li se dovoljno da preživimo što je bilo. A nedvojbeno ću za sve iduće nedoumice potražiti pomoć Tarot stručnjaka koji su mi i dokazali da su uvijek korak ispred događanja. I ono najvažnije, da su samo ljudi s darom koji žele pomoći drugima!