Select Page
svijetla budućnost

Tarot centar Svijetla Budućnost – Uvijek tu za Vas

«Nikada nisam previše vjerovala u tarot, gatanje ili bilo koji drugi način proricanja sudbine. No, svatko se od nas nekad u životu nađe u teškoj situaciji, situaciji kada sam ne zna što i kako dalje. Ja sam svoje najgore dane iskusila već u 28. godini života, kada sam tragično, nakon svega četiri godine braka, izgubila supruga. A s njim i svaku nadu u bolji život. U ikakav život zapravo.» – podijelila je s nama danas 30. godišnja Maja koja se prije samo dvije godine borila sa strašnim gubitkom, depresijom i zdravstvenim problemima. «I danas se pitam zašto čovjek mora iskusiti očaj da potraži pomoć. Srećom, potražila sam je i to baš kod onih zbog koji su me činili skeptičnom. Danas, u 30. godini života, ne mogu biti sretnija što sam se odlučila povjeriti baš tarot majstorici i poslušati njezine savjete. Da nisam otvorila um prema tehnikama u koje sam prije sumnjala, vjerojatno danas ne bih bila u šestom mjesecu trudnoće, s muškarcem kojeg obožavam i neopterećena prošlošću!»

Zbog ovakvih, mahom pozitivnih pisama, naš se Tarot centar «Svijetla budućnost» polako širio, okupljajući sve veći broj renomiranih stručnjaka ezoterije, da bismo danas ponosno mogli reći kako je naš tim stručnjaka tu za Vas od 0-24 sata!» kažu iz Centra u koji svakodnevno stižu pisma, mailovi i pozivi zadovoljnih klijenata.

«Imala sam sreće da sam pri prvom pozivu dobila gospođu koja je uz tarot uže specijalizirala i numerologiju, rad s viskom, te rune. Za razliku od mene, ona je točno znala što mi treba – i to prije nego sam ju upoznala sa svim problemima! Danas mogu reći da smo stvorile odnos bliži (i intimniji!) od onog psiholog/pacijent te da je svaki naš razgovor meni davao krila, a svaki njezin savjet urodio plodom. Tako sam od depresivne i uplašene udovice (s malom ili nikakvom šansom da ikada budem majka) postala žena koja je iz prošlosti ostavila samo lijepe uspomene, žena zaljubljena u svog partnera, u život koji raste u meni, i u život općenito!» zaključuje svoju priču Maja, a priznaje da se i danas, neopterećena duha barem jednom tjedno čuje s našom savjetnicom koja joj je omogućila da se – otvori prema životu!