Zlostavljanje

Zlostavljanje

Prvo su počele ružne riječi, vrijeđanja, a onda su krenuli udarci. Nadala sam se da će prestati, ali onda je to postala moja surova svakodnevica. Mislila sam da sam ja kriva, da nisam dobro skuhala ručak ili ispeglala košulju. No nekako sam to preživjela. Ali onog dana kada je ruku digao na naše dijete, to je bila kap koja je prelila čašu. Znala sam da mi treba pomoć, ali nisam više znala kome da se obratim. Prijateljica me uputila na tarot, s riječima „to će ti pomoći i vratiti vjeru u sebe, koju si putem izgubila“, no nisam joj vjerovala – istaknula je 36. godišnja Snježana koja se prije tri godine izvukla iz pakla zlostavljanja. Nekako nisam baš čovjek koji vjeruje u proricanje sudbine, čitanje iz dlana ili tarot, no životna me situacija gurnula u tom smjeru. I mogu samo reći, da mi je to bila slamka spasa. Naletjela sam na odličnu tarot majstoricu koja mi je pomogla da vidim koliko doista vrijedim, odnosno da moja vrijednost ne ovisi o mom bivšem mužu koji nije ništa drugo nego obični zlostavljač. Sada imam novi posao i zadovoljna sam sama sobom, a najviše od svega, moja je kći sretna djevojčica koja raste u normalnoj i zdravoj okolini. Sve zahvaljujući tarot majstorici koja me usmjerila na pravi put i pomogla mi da pronađem ono malo snage u sebi te stvorim bolji život za nas dvije.

Zahvaljujući ovakvim pozitivnim pismima i zadovoljnim ljudima koji su promijenili život iz korijena, naš se Tarot centar „Svijetla budućnost“ polako širio, a danas okuplja najbolje stručnjake iz područja ezoterije koji su vam dostupni svakog dana od 0 do 24 sata – istaknuli su iz Centra u koji redovito stižu pozitivne reakcije ljudima kojima smo uspjeli pomoći.

Srećom obratila sama se najboljoj tarot majstorici koja je specijalizirana za gledanje u kuglu, numerologiju i visak, a koja je točno znala što mi treba. Usmjerila me u pravom smjeru i pokazala mi kako se mogu izvući iz začaranog kruga. S pravom mogu reći da samo danas postale toliko bliske, poput prijateljica za koju znam da je uvijek tu za mene. Da nije bilo nje, ni moja kći ni ja, ne bi imale novi, sretniji život – kazala je Snježana.